Basket in Belgium, Toute l'actualité du basket en Belgique
Facebook
Twitter
Rss
YouTube
Mobile
Pinterest
Instagram


Scooore League: un international autrichien chez les Leuven Bears


Rédigé le Samedi 27 Juin 2015 à 11:59 | Lu 225 commentaire(s)Scooore League: un international autrichien chez les Leuven Bears

Enis Murati Highlight Video


Austrian international Enis Murati is leaving his home country for the first time, signing a deal with Leuven in Belgium. The 27-year old swingman averaged 15 points, 3.5 rebounds and 3.8 assists for Gmunden in ABL this season.

Le communiqué des Leuven Bears

"Het sportief comité van de Stella Artois Leuven Bears is blij te kunnen melden dat het een overeenkomst heeft bereikt met Enis Murati voor het seizoen 2015-2016.

Enis Murati is een 27 jarige forward van 1m94. Enis is geboren in Servië, en heeft de Oostenrijkse nationaliteit. De voorbije 9 jaren kwam hij uit voor Swans Gmunden in de Oostenrijkse A Bundesliga. Enis Murati maakt ook deel uit van het Oostenrijkse nationale team.

“We zijn heel blij dat Enis bij ons speelt volgend seizoen. Hij is een solide all-round speler met een mix van ervaring, vaardigheid, competitiviteit en professionele maturiteit die onze jonge groep op en naast de court zal helpen. Enis heeft een goed shot en kan offensief het spel maken. Hij is een solide atleet met een sterk lichaam wat hem ook competitief maakt in defense. Hij is een echte team speler op en naast het veld.” aldus hoofd coach Tom Johnson
".

 


Dominique Nuydt