Basket in Belgium, Toute l'actualité du basket en Belgique
Facebook
Twitter
Rss
YouTube
Mobile
Pinterest
Instagram


Tweede klasse basketbal: Arne Steinbach (CEP Fleurus), terug naar Waregem


Rédigé le Mardi 3 Février 2015 à 22:48 | Lu 953 commentaire(s)


Traditioneel trekt de transferactiviteit in 2e nationale zich al op gang eind januari, begin februari. Bent Schoenen Waregem laat er alvast geen gras over groeien.Lars De Lepeleire en Thomas Foucart hebben hun verbintenis met Waregem verlengd. Met Lars hebben is er een overeenkomst  voor 2 seizoenen bereikt, tot op het einde van het seizoen 2016-2017 dus.
 
Thomas Foucart blijft nog zeker 1 seizoen aan boord, en krijgt zo de gelegenheid te spelen onder het commando van tweelingbroer Olivier, nieuwe head-coach van Waregem.
 
Verder verwelkomt Waregem ook 2 nieuwkomers. Gisterenavond werd een 2-jarige verbintenis gesloten met Aaron Van Vooren. Aaron is een 20-jarige forward/center die overkomt van Falco Gent. Hij was vorig jaar al in beeld bij Bent Schoenen Waregem maar verkoos toen nog een jaartje bij Falco te blijven.
 
De 2e nieuwkomer kun je bezwaarlijk een echte nieuwkomer noemen. Arne Steinbach, nog altijd maar 23, was al een aantal jaren bij Waregem aan de slag. Na een passage in 1e nationale bij Okapi Aalstar en een heus Waals avontuur bij reeksgenoot Fleurus, keert hij terug naar de vertrouwde stal. Arne tekende een contract voor 2 seizoenen.
 
Ook nog even vermelden dat Brecht Guillemyn en Bart Samaey nog een lopend contract hebben tot op het einde van het volgende seizoen.


Dominique Nuydt