Basket in Belgium, Toute l'actualité du basket en Belgique
Facebook
Twitter
Rss
YouTube
Mobile
Pinterest
Instagram


#scoooreleague Chada quitte les Leuven Bears, Mckenzie Moore débarque #basketbelgium #basketbelgië


Rédigé le Vendredi 20 Novembre 2015 à 18:28 | Lu 294 commentaire(s)


Encore du changement à Louvain avec un nouveau meneur d'1m98!


Mckenzie Moore NZ Highlights


Mckenzie Moore est un meneur d'1m98! Sa bio
 

Le communiqué

Het sportief comité van de Stella Artois Leuven Bears melt dat Anthony Chada de ploeg verlaat.

Anthony Chada was op vrijwillige basis aan de kern toegevoegd na de voorbereiding. Leuven Bears heeft Chada op zijn verzoek de mogelijkheid gegeven om zijn basketloopbaan voort te zetten in eerste klasse maar omwille van het financiële beleid van de club konden we tot op heden geen profcontract aanbieden. Na een periode van overleg en bezinning wenst Chada dan ook andere paden te verkennen en we wensen hem daarbij veel succes.  

Ondertussen werd door het uitvallen van Anthony Marhall een nieuwe point guard aan de kern toegevoegd: McKenzie Moore. Hij krijgt een try-out contract tot het einde van het jaar met optie tot verlenging tot het einde van het seizoen.

Mckenzie Moore is een 23-jarige guard van 1m98 groot. Na zijn opleiding bij UTEP trok hij naar Nieuw-Zeeland waar hij afgelopen seizoen uitkwam voor de Nelson Giants. Afgelopen zomer nam hij voor de Milwaukee Bucks deel aan de NBA Summer League.

Ondanks recente tegenslagen met blessures en mede door de genomen maatregelen hoopt het sportief comité de cohesie opnieuw te versterken om spoedig resultaten te boeken.
 
Booster la communication de votre club avec une application pour smartphone! Le futur, c'est déjà aujourd'hui.

  


Dominique Nuydt