Basket in Belgium, Toute l'actualité du basket en Belgique
Facebook
Twitter
Rss
YouTube
Mobile
Pinterest
Instagram


#scoooreleague Stefan Sappenberghs remplace Tom Johnson à Leuven Bears #basketbelgium #basketbelgië


Rédigé le Mardi 1 Décembre 2015 à 14:00 | Lu 440 commentaire(s)


Il est le deuxième coach à sauter en Pro League cette saison


#scoooreleague Stefan Sappenberghs remplace Tom Johnson à Leuven Bears #basketbelgium #basketbelgië

Les mauvais résultats depuis le début de cette saison ont eu pour conséquence le limogeage de Tom Johnson. Stefan Sappenberghs, ex coach à succès de Gembo en D2, se voit offrir l'occasion d'exercer ses talents au plus haut niveau.
 

Le communiqué des Leuven Bears

De Raad van Bestuur en het sportief comité van de Stella Artois Leuven Bears meldt dat de samenwerking met coach Tom Johnson wordt stopgezet. Ondanks een tomeloze inzet van alle partijen die aan ons project werken, moeten we vandaag deze harde en pijnlijke beslissing nemen.

 

De verwachtingen die we als Club aan het begin van het seizoen koesterden, zijn tot nu slechts op sporadische momenten uitgekomen.  Ondanks een serie externe variabelen en de nodige dosis pech die voortdurend obstakels opwierpen op onze weg, zijn we steeds blijven geloven in een ommekeer.

 

We kennen Tom Johnson als een top professional, en de redenen waarom we hem hebben binnen gehaald zijn vandaag nog steeds geldig.  Alleen hebben de omstandigheden er anders over beslist.  We wensen Tom Johnson het allerbeste toe.

 

Stefan Sappenberghs neemt de rol van hoofdcoach over tot het einde van dit seizoen.  We zullen zoals steeds op regelmatige basis blijven evalueren of er vooruitgang gemaakt wordt met ons jonge team, en zullen erover waken dat elk teamlid zijn verantwoordelijkheid ten volle opneemt in dienst van de Club en haar supporters.

 

Iemand anders de schuld geven is een van de beste manieren om met een probleem te blijven zitten.

 

Sterke mensen komen op voor zichzelf, maar de sterkste mensen komen op voor anderen.

Booster la communication de votre club avec une application pour smartphone! Le futur, c'est déjà aujourd'hui.

  


Dominique Nuydt